Sinds 1978 zit ik in het onderwijs: de eerste 21 jaar als leerling en student, daarna als opleider, trainer, coach en adviseur. Ik geloof dat je de dingen moet doen waar je goed in bent. Door goed te kijken en te luisteren naar jezelf, ontdek je je kwaliteiten. Mijn kwaliteiten zijn:

  • veel vakkennis
  • goed kunnen luisteren en doorvragen
  • niet bang zijn om te confronteren
  • goed met weerstand om kunnen gaan
  • mensen enthousiast en blij maken
  • mensen in contact brengen met zichzelf en anderen

Mijn uitgangspunten zijn:

  • Als we samenwerken zijn we partners en delen we de verantwoordelijkheid voor een goede opbrengst.
  • Onderwijs en opvoeding zijn onlosmakelijk verbonden met het leven zelf.
  • We werken vanuit gedeelde waarden, waarbij verbondenheid mijn moreel kompas is.
  • Goed contact, gaat voor een contract. Als we gaan samenwerken, moet de ‘klik’ er zijn.

Voor meer informatie...

+31 (0)6 - 51 03 99 84